ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مرغ چرخ کرده 1 کیلو
قارچ ریز 100 گرم (در صورت تمایل)
هویچ 1 عدد (در صورت تمایل)
مغز پسته 30 گرم(در صورت تمایل)
سیر 4 تا 5 حبه
زرده ی تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 1 ق م
ادویه :فلفل سیاه نصف ق م ، زنجبیل نصف ق م ، تخم گشنیز نصف ق م ، آویشن نصف ق م ، دارچین یک چهارم ق م ، جوز هندی یک چهارم ق م ، هل کوبیده شده نصف ق م ، میخک 3 عدد)
مرغ 2 الی 3 بار به همراه سیر ها چرخ شود
سپس ادویه ها به همراه روغن و زرده ی تخم مرغ و نمک اضافه شود.
سپس داخل چند لایه فویل مثل شکلات پیچیده شود و دو طرف را جمع کنید که آب بدان وارد نشود. دور آن را نیز با نخ بپیچید و به مدت 45 الی 60 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بگذارید تا پخته شود.
این پستت بانمکه
ممنوعه آخ آخ آخ یک چیز مقوی یاد بدیدن با دکترا قرار داد دارین؟؟؟؟
نخوریم بمیریم یه وقت؟!
به اشپزی شما دخترا اعتمادی نی
حالا نه که به آشپزی پسرا اعتمادیه؟؟؟؟؟تو رو خدا پسرا درس نکنن بمیرن
*******
تازه علاوه بر پاسخ بالایی . شما بخورین اگه مردین که یه نون خور اضافه از جامعه کمتر اگرم نمردین خب دیگه می فهمین چقدر مزه اش عالیه.